1. syyskuuta 2011

Kosmista onnea

Tarhurit, varmaan tunnistatte tunteen. Sen mystisen, kosmisen onnen tunteen, jonka saa syödessään esimerkiksi itse kasvattamiaan kirsikkatomaatteja ja basilikaa suoraan pensaista, heti töiden jälkeen, niin paljon kuin ikinä jaksaa?


Sellaisen olon koin juuri äsken. Ja se olo on varmaan se, miksi tämä harrastus pitää pihdeissään. 

Taivaallista – vaikka flunssa on vienyt osan makuaistista mennessään. Ehkä hyvä niin, muuten olisi ollut vaarana leijailemaan nousu, niin kuin siiderimainoksessa, heh.

3 kommenttia:

  1. Jaan tuon tunteen kanssasi, aaah...

    VastaaPoista
  2. Hieno on tunne joo.
    Popsi valkosipulia, siitä ei pöpöt tykkää. Itekin kähisen täällä, mutta toivottavasti jo boiton puolella.
    Paranemisia!

    VastaaPoista
  3. Nettimartta, arvasin, että ymmärtäisit(te) fiiliksen. On siinä euforiassa jotain selittämätöntä, kun kuitekin noita aineksia saisi kaupasta ihan kelvolliseen hintaan...

    Multasormi, valkosipulia söinkin tänään oikein runsain mitoin, toivottavasti tepsii pöpöön. Ja mukavaa sen syömisessä on sekin, että onpahan jotain, joka maistuu joltain flunssan kourissa :)

    Paranemisia itsellesi!

    VastaaPoista