Laitoin syksyllä pakastimeen pihlajanmarjoja ja -lehtiä. Ne kestivät pakastamisen väljässä rasiassa varsin hyvin.
Laitoin ne kakkuvuokaan, veteen kellumaan, ja sitten systeemin ulos jäätymään.
Muutamassa minuutissa jää lämpenee niin, että se irtoaa vuoasta pienellä puristelulla.
Sitten vähän (niini)narua ympärille ja takaisin ulos. Aika nätti siitä tuli, vai mitä olette mieltä?
Tein aikaisemmin jääkranssin kukan terälehdistä ja vihreistä lehdistä, tästä versiosta tuli jotenkin harmonisempi. Toivottavasti paikalle ei saavu kovasti tilhiä tai muita marjafaneja, tai joudun sulattamaan koko komeuden ja jakamaan pallerot niitä enemmän tarvitseville...
Kevätkylvöt odottavat nyt tekijäänsä, chilit ja orvokit pitäisi saada multiin, mutta töiden puolesta on ollut niin kiirettä, etten ole ehtinyt. Multaa sentään sain kiikutettua kaupasta kotiin tätä ihanuuden hetkeä odottamaan.
Sormet syyhyää jo. Ehkä pitää tinkiä yöunista, jotta pääsee näiden Tärkeiden Asioiden äärelle.
Hieno!
VastaaPoistaKyllä huomaa päivän tosiaan pidentyneen. Vielä näkee ikkunasta ulos, vaikka kello on reilusti yli neljän.Aurinkokin käy paljon korkeammalla jo.
Kiitos Multasormi - vaikea onkin näitä mokata, kun luontoäiti on järjestänyt hienot tarpeistot ja olosuhteet :)
VastaaPoistaTänäänkin paistoi aurinko komeasti, kyllä meidän nyt kelpaa.
Mukavaa viikkoa!