27. maaliskuuta 2013

Pre-pääsiäistä

Männynoksavalaisimen ledit hyytyivät pätkä kerrallaan. Ajattelin ensin antaa viimeisenkin pätkän palaa loppuun, ennen kuin on aika riisua käkkärä muoveistaan, mutta Sailan osuva huomautus "Ei ny enää tarvita valosarjoja, on kevät!" sai toisiin aatoksiin.

Kävin Tiimarissa, siellä oli pääsiäistarvikkeita 70% alennuksella. Ehkä ne olivat vuoden 2012 mallistoa, en osaa sanoa, mutta eipä osaa männynoksakaan.

Sinne vaan, vapaalla tyylillä, munia ja höyhenpuuhkaa.


No onhan tuota nyt paljon kivempi katsella kuin pätkävalaisinta. Kyllä blogin pitäminen parantaa elämänlaatua 1 000 %, se on varma. Kiitos siis sinne Saaripalstan suuntaan :)

Huomenna esittelen varsinaisen pääsiäisproggiksen, jota ajattelin aamulla alkaa väkerrellä. Kas, loma!

Siihen asti, vaaleanpunaisen sydämellisiä esipääsiäisen hetkiä meille kaikille.

12 kommenttia:

 1. Voi rähmäle, olen mahdollisesti internetin ihmemaailman ulottumattomissa viikonlopun... täytynee hankkia joku värkki, jolla katsastaa pääsiäisprojektisi. Sen verran jäi kiinnostamaan. Liittyneekö kukkiin tai kasveihin...? :)

  Itse uhosin taanoin, että jouluvalot on niin kauan kuin luntakin. Nyt kaduttaa, mutta myös laiskottaa lähteä kaivelemaan johtoja lumikuorman alta. Joten olkoot. Meikäläisellä myös nuo pääsiäisviritelmät varmaan olisivat vielä juhannuksenakin... Hyvää pääsiäislomaa, joka ihan pian kolkuttaa ovella! (minun pitää vielä huomiseksi töihin hankkiutua oltuani pari päivää taas ilman töitä... hyvänä puolena se, että loma tuntuu lomalta!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jouluvalot sopii hyvin lumiseen aikaan, ei niitä kannata lähteä jäiden seasta pois kaivelemaan. Pääsiäisviritelmä ulko-oven vieressä saattaa mullakin nähdä vapun ja helatorstainkin, mutta mitäs se haittaa ;)

   Vai että meinaat hankkiutua töihin? No, siinä on tosiaan se hyvä puoli, että loma on lomaa, kun työ on työtä. Itse heräsin tänään kello viisi intopiukeena siitä, että edessä on viisi vapaapäivää. Viisi! Se on mon-ta.

   Ei se mun pääsiäisproggis mikään maailmoja heilutteleva ole, ei kannata sen takia nähdä vaivaa :) Mukana on kasvimaailman edustusta, sen voin paljastaa.

   Hyvää työsessiota, toivottavasti joku ystävällisesti tarjoaa suklaamunat. Ehkä peräti Mignonit...?

   Poista
  2. Munanmetsästykset oli oikeilla opettajilla jo. Minä menen tuuraamaan jotain ennakkolomailijaa huomiseksi. Mitäköhän on kasvihuone ruotsiksi ja jaksaisivatkohan yläkoululaiset kuunnella innokasta pältätystäni taimien koulimisesta ja karaisemisesta? Ihan varmasti juu!

   Ja kyllä tuolla minun puhelinluurilla tänne pääsee näemmä, että pääsiäisprokkiksen paineet kasvaa, paineet kasvaa, paineet kasvaa....! :)

   Viisi on monta, nauti täysin palkein! (tosin unia voi viedä esimerkiksi se, että intoilee siitä, että aamulla taas saa koulia pikkupelakuita ja ja ja! )

   Poista
  3. Go PilviPulla, vie viherpuuhailun ilosanomaa yläkouluun, kyllä he innostuvat, kun kuulevat innostunutta kerrontaa! Tulee mieleen Hesarin juttu helsinkiläisestä koulusta, jossa on oma kasvihuone, kovasti olivat oppilaat innoissaan siitä: http://www.hs.fi/kaupunki/Vesalan+yläkoulussa+on+Suomen+suurin+koulukasvihuone/a1359101390746

   Uaah, en saa projektipaineiltani nukuttua. On alettava virkkaamaan pupujusseja, niin ehtii saada pari valmiiksi ennen aamua ;)

   Hyvää työpäivää, toivotaan, että joku muna on jäänyt löytymättä ja kierii sinun jalkoihisi juuri ennen iltapäiväkahveja.

   Poista
 2. Oi miten kivaa, tuohan on oikein pirtsakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, enemmän valaisee ilman valosarjaa kuin se väsynyt talviversio valopätkän kanssa. Ihme kauppa se Tiimari, tosiaankin ;)

   Poista
 3. Meillä on ollut tänään täysin samat puuhat.. Keräsin valonpätkän terassilta ja koristelin kausirisun sulilla :D Jotenkin huvittavaa miten samaa tahtia ja samoja juttuja ihmiset puuhaavat täällä blogimaailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kalenteri määrittää paljon tekemisten suuntaa :) Pääsiäisruokaa en kuitenkaan ala väsäillä enkä kaupassa panikoida, ehkä pienet mämmimaljat kasaan korkeintaan. Viisi päivää lepoa, aah!

   Poista
 4. Mulla iski kevätflunssa, joten pääsiäiskoristelut taitavat jäädä vähälle tänä vuonna. Pienet, söpöt pastellisensävyiset suklaamunatkin on kohta rouskittu tähän suurimpaan potutukseen...Mutta iloisesti koristeltu männynoksasi sai kuitenkin suupielet ylöspäin, joten kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh, flunssa tulee kyllä aina väärällä hetkellä :( Mulla pukkasi äsken pienen migreenikohtauksen, kun vihdoin sai höllätä töistä. Niin se tekee aina, mutta onneksi nyt vain mietona versiona. Tai sitten se oli virittelyä huomista isoa kohtausta varten :/

   Ja pussillinen pieniä suklaamunia hujahti täälläkin nenän alle. Hmm.

   Poista
 5. Intianminttu + Geranium = intopii (flunssa JA migreeni).

  Mainio tuo sinun pääsiäisoksasi. Ihanaa, että kaupoista on saanut tänä pääsäisenä muitakin värejä kuin keltaista ja vihreää. Tosin minun pääsiäiseni on vihreä... muttakatoppako sitä ei ole ulkona, piti sitten saada edes sisälle. Olen itselleni epätyypillisesti todella koristellut kotia, ehkä juuri tuon ulkona vallalla olevan valkoisuuden vuoksi. VÄRIÄ!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No auts, tuo kombinaatio ei ole kyllä herkkua :( Toivottavasti on tokeentunut, kumpikin vaiva.

   Vihreä pääsiäinen kuulostaa hyvältä! Väriä kaipaa verkkokalvot niin että soi. Valkoista minäkin karttelen, sitä näkyy edelleen ikkunasta silmänkantamattomiin. Eka päivä huhtikuuta, I-II-vyöhykkeiden rajalla! Ei-kö-tä-mä-kos-kaan-lo-pu?

   Poista