7. maaliskuuta 2017

Uuden alkua/ Tarvitsen sinua

Kuusikymmentäkahdeksan pientä chilintainta marssi näin, kasvilampun valossa e-teen-päin.


Ne itivät, jipii! Joka vuosi ne ovat viime vuosina itäneet, mutta koskaan ei voi olla varma. Ei koskaan.  Erilaisia chililajikkeita tuli kylvettyä kolmisenkymmentä, ihan supertulisia en kylvänyt, kun niille hedelmille ei sitten oikein ole käyttöä... ovat turhankin riittoisia ;)

Kuulkaas ystävät. Aktivoiduin blogin kanssa nyt niin, että aion hiukan uudistella ulkoasua ja pöllyttää  sisältöä. Siihen tarvitsisin sinun apuasi: poistin kaikki seuraamani blogit tuosta sivupalkin listasta, kun osassa oli ollut vielä hiljaisempaa kuin omassani viime vuonna... osa blogeista oli kerrassaan hyytynyt, mikä on tietty iso suru, koska hyviä blogeja ne olivat.

Mutta siis, huikkaatko tähän alle jotain, niin saan blogisi nimen ja osoitteen napattua siitä, teen sitten uuden listan kivoista, uusista ja vanhoista tuttavuuksista ❤️

Itse asiassa, jos tiedät, mikä on fiksu ja helppo tapa seurata kaikkia kiehtovia puutarhablogeja, niin huikkaatko siitä. Entä oletko perustanut blogillesi sivut Facebookiin? Miten tätä kuviota kannattaisi nykyisin pyörittää, jotta se olisi ajankäytöllisesti järkevää?

Iso kiitos avustasi!

8 kommenttia:

 1. Onpa hienoja chilivauvoja!

  Hiljaiseloa on täälläkin vietetty koko talvi. Nyt kevään myötä yritän piristyä minäkin, kunhan tästä 'takatalvesta' ensin selvitään.

  Facebookiin en ole blogilleni avannut sivuja. Sieltä kyllä usein huomaa blogien uusia päivityksiä, mutta yleensä kyllä lueskelen muiden blogeja omani kautta - siitä sivupalkista :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että heräilet taas blogisi parissa kevätkukoistukseen. Itselläkin blogissa ollut vähän hiljaisempi tahti viimeisen vuoden ajan, monista eri syistä. Läheisten auttaminen on ollut nyt tärkeämpää kuin blogin aktiivielämä. FB-sivut avasin blogilleni joku aika sitten, mutta sieltä ei kovin montaa seuraajaa ole tullut. En kyllä kauheasti ole sitä jaksanut mainostaakaan. Ihanaa kevättä chilivauvojen hoitamisen ja muiden kevätpuuhien parissa!

  VastaaPoista
 3. Virkeän näköisiä taimia! Minä olen täällä blogimaailmassa vielä aika aloittelija, seuraan blogeja pääsääntöisesti blogilistojen kautta. Blogillani on fb-sivu, mutta sen rooli hakee vielä paikkaansa. Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
 4. Melkoinen jengi sulla kasvamassa! Mun blogi elää edelleen, omaa Facebook-sivun sekä myös Instan.

  VastaaPoista
 5. Hei, kokeilin blogilleni facebook tiliä, mutta ei se oikein toiminut. Siellä on kuitenkin puutarhablogit ryhmä, joka on aktiivinen.

  VastaaPoista
 6. No huh huh! :D Edes mullakaan ei ole tollasta chiliarmeijaa.
  ... tai taimia kyllä löytyy, mutta ovat kasvualustatestin puolella.
  Yritän keskittyä johonkin muuhun välillä, kun vatsa ei enää kestä. :D

  VastaaPoista
 7. Sulla ne chilit aina niin kauniisti kukoistaa <3 Mamman puutarha on siirtynyt Kotipuutarhalehden nettisivuille. Tällä linkillä voit lisätä halutessani blogini Bloggerin lukuluetteloon. https://www.kotipuutarha.fi/mamas-garden/

  VastaaPoista
 8. Iso kiitos kaikille teille, tärkeitä ajatuksia blogista ja somesta ja kaikesta! Taidan pitäytyä tässä perusbloggaamisessa, onhan sitä tässäkin oma tekemisensä – vaikka kivaa tekemistä tosiaan on. Aikaa vaan tuntuu olevan kaikkeen niin vähän, tai sitten ei vaan osaa rajata tekemisiään :)

  Laitan bloginne tuohon näkyville, mukavaa luettavaa niissä kaikissa.

  Sormet mustina mullanvaihdosta aurinkoista sunnuntaita toivotellen
  G <3

  VastaaPoista