13. marraskuuta 2016

Kutitteleeko kellään?

Tuntuuko mitään? Pientä kutinaa, kihelmöintiä?

Hirmuisen aikaisin satanut lumi teki sen, että jouluhanustelu alkoi houkutella. Viime vuonna joulufiilis ei pukannut kuin vasta suunnilleen jouluaattona, vaikka ns. jouluihminen koen olevanikin.

Nyt virittelin hiukan kimalletta ja yllättävän luontevalta tuntui. Kristallejakin teki mieli ripustella – ja kuvata.Kävyt näyttävät tällaisen rinnalla hurjan luonnollisilta, heh. Ei toki kaiken pidä kimaltaa niin että silmiin sattuu :)


Joko olet fiilistellyt joulua jossain muodossa vai onko liian aikaista? Too soon?

Joulun odotuksesta huolimatta kasvihuoneessa kukkii taas. 


Valoa viikkoon, ystävät!

10 kommenttia:

 1. Joo, täällä ainakin on jo aloiteltu joulun fiilistely. Pihavaloilla, joita myös kausi- tai kaamosvaloiksi voi vielä tähän aikaan kutsua. Kynttilöillä, sama juttu kuin edellä, antavat pimeisiin iltoihin ihanan tunnelman ja väkisin niitä katsellessa hiipi joulu mieleen.
  Varastosta on jo Mailegin isot tontut kaivettu esiin ja siellä ne varaston ovensuussa odottavat, että tuon ne sisälle, keittiön pöydän ääreen istumaan.
  Loppujen lopuksi se joulu on niin lyhyt, että meidän joulu ihmisten on aloitettava fiilistely ajoissa, jottei ehdo koko joulu menemään ohi.
  Joten, ei kun fiilistellään vain jo joulua, pian se on taas ohi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että fiilistely on jo hyvin alkanut! Olen ihan samaa mieltä, että ei sitä joulunaikaa ehdi ihan kyllästymiseen asti makustella, nopeasti se kuitenkin on taas ohi. Itse mieluummin fiilistelen etukäteen kuin joulupäivien jälkeen, sitten on kevättunnelmoinnin aika :)

   Poista
 2. Sulla kukkii jäiset saniaiset ikkunssa, nättiä. Valoja on viritelty ulos ja sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, oli yhden päivän saniainen, aurinko (!) vei hänet mukanaan. Ja valojen virittely taitaa olla suomalaisten erityistaito :)

   Poista
 3. Kauniisti kukkii kasvihuoneessa sulla. Meillä on joulufiilistelyt aloitettu; lahjoja hankittu ja koti sekä puutarha valaistu. Ja mikä parasta, uusi joulukirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, lahjojakin jo! Hienoa! Joulukirja kuulostaa mahtavalta, onkohan se joulusta kertova kirja vai joulun aikaan luettava kirja... kumpikin ihania vaihtoehtoja :)

   Poista
 4. Talvi alkoi niin yllättäen, etten vielä ole ehtinyt päästä joulutunnelmaan. Mutta kyllä se siitä, enää kuukausi jouluun ja pitää alkaa suunnitella lahjoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, tänä vuonna talvi kyllä aidosti yllätti! Lahjojen suunnittelu mullakin edessä, se vaatii eniten aivovoimistelua... mutta kyllä se inspis sieltä kohta tulee, uskon :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Riitta, oli kyllä erikoinen jääkukkanen. Aurinko sulatti sen iltapäivään mennessä pois, oli siinä vielä voimaa!

   Poista