20. marraskuuta 2016

Kausikuusi ja sinttisipuli

Voitontanssi ja reipashenkinen laulu! Ensi viikko on vii-mei-nen ko-ko-nai-nen marraskuun viikko. Me selvittiin! Se ei enää meitä saa valtaansa lainkaan. Laalalaa. 

Sen kunniaksi virittelin lisää joulun fiiliksiä kasvihuoneeseen. Plantagenista löytyi jo joul... kausikuusia, ilokseni. Sanon siksi "kausikuusi", jos jollain tökkii pahasti se j-sana. Ehtiihän sitä toki j-kuun puolella sitten hokea.

Laitoin pikkuiseen (kahdenkympin) metsäkuuseen parit valoketjut ja sen kaveriksi muutaman hyasintin ruukkuun. Spraymaalattuja käpyjä ja sisalia löytyi hanusteluvarastosta.


Kyllä tuli kiva mieli ihan näinkin pienestä värin ja valon lisäyksestä. Onneksi kasvikauppiaat ovat hiukan etunojassa sesonkien suhteen, ettei tarvitse ihan h-hetkeen asti odotella.

Sillä jouluhan on ohi Tapaninpäivänä klo 12 ja koko kuviossa on parasta se odottelu. Juuh.

Hyssyä viikkoa, ihmiset!

4 kommenttia:

 1. Hyssyä sullekin! Kävin hakemssa kausikuusen pari viikkoa sitten veljen metsästä ja kyllä, KAUSIvalot ovat palaneet jo kohta kuukauden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kiva kuulla KAUSIuutisia! Sesonkitietoutta! Kausikuusi veljen metsästä kuulostaa kyllä erityisen kivalta, se on siis erityinenkausikuusi :)

   Poista
 2. Kausikuusi, kausivalot ja kausikynttilät, ihan miten vain. Meillä ne ovat koristaneet/ palaneet jo jokusen tovin. Nehän ne ovat juurikin se juttu tässä pitkässä syksyssä, mikäs sen ihanampaa kuin katsella illan hämärässä niitä kaikkia kauniita valonlähteitä niin omalla kuin muidenkin pihoilla.
  Ja totta, marraskuu alkaa olla aika tavalla taputeltu ja sitä voi alkaa oikein isommaltikin fiilistelemään jo tuota joulua:)

  P.S. Huomasin etten lainkaan ollut liittynyt lukijaksesi, vaan nytpä sekin asia on korjattu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Annikka, kiva kuulla, että liityit lukijaksi! <3 Kerään uutta blogisuosikkilistaa itsellenikin, osa bloggaajista on pienellä tauolla tai lähtenyt pois ja uusia kiinnostavia on syntynyt, joten täytyy päivittää se :)

   Joulua saa nyt oikein luvan kanssa alkaa fiilistellä, jos nyt joku siihen lupaa ylipäätään tarvitsee... Valo on parasta, siitä olen samaa mieltä!

   Poista