20. helmikuuta 2011

Kesäkullerot/ 101

Olen odottanut kuumeisesti, että voisin kylvää orvokkien ja chilin seuraksi jotain lisää. Eilen annoin itselleni luvan.


Tällä tarpeistoilla homma sujui varsin hyvin. Käytän kertakäyttöhanskoja silloin, kun kynsien aluset eivät saa pinttyä ihan mustiksi.

Upotin multiin viime syksynä kesäkulleroista keräämiäni siemeniä. Kirjekuoren pohjalta löytyi lopulta viisi kelpoa palleroa. Kylvöastioina käytän kaupasta ostamiani peruspotteja, joita pesen sinnikkäästi, kunnes ne hajoavat käyttökelvottomiksi.


Näiden purkkien kyljessä on edellisiä tekstejä niin, että keskimäärin nyt on vuorossa kolmas käyttökerta. Hyvin ne kestivät viime kesäiset pesutalkoot ulkona ison saavin äärellä. Ah, kuinka lämmintä silloin olikaan, hiki valui selkärankaa pitkin... ja vilvokkeeksi syötiin jäätelöä.

Ne jäätelötikut toimivat nyt ihan kelpoina nimikyltteinä.


Vielä kun malttaisi keskittyä kirjoittamaan tekstiä rauhassa, niin tulos ei olisi harakanvarvasta. Mutta toisaalta riittää, että saa selvän. Ja jos ei saa selvää, niin viimeistään kukinto kertoo, mikä kasvi on kyseessä.

Huomasin ilokseni, että tämä on 101. postaus tähän blogiin. Äkkiä näkyy aika kuluvan hauskan tekemisen äärellä!

Ja kesäkullerot, ne viettävät muutaman päivän huoneenlämmössä ja pääsevät sitten kylmäkäsittelyyn jääkaappiin. Oletan, että 20-30 asteen pakkaset olisivat niille liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti