17. maaliskuuta 2011

Selluliittimuisto ravitsee taimia

Kasteluvälineet ovat kylvöpuuhissa osoittautuneet jopa pieneksi ongelmaksi: niistä tuntuu holahtavan liian paljon vettä pienille taimille. Vielä itämättömiä kylvöksiä olen sumutellut perusmuovisumuttimella, sen miinuspuoli on kipeytyvä ranne. Mutta enemmän vettä tarvitsevia pikkutaimia olen kastellut milloin tyhjällä limupullolla (pitää täyttää jatkuvasti), pienehköllä kastelukannulla (pitkä nokka valuttaa vettä arvaamattomaan aikaan) ja litran mitalla (liian lyhyt kaatonokka).

Sitten kokeilin selluliittivoidepumppupulloa.


Siitä saa kuin saakin täsmäannoksen vettä taimen juurelle. Pullo jäi aikanaan säästöön, kun siinä tuntui olevan potentiaalia johonkin, ja toisaalta tuollaista määrää muovia en halunnut heittää kaatopaikalle.

Jostain luin juuri vinkin, että ketsuppipullosta saisi hyvän kasteluvälineen. Täytyy kokeilla, kun pullo tyhjenee.

Kodin1-tavaratalo mainostaa 2-in-1 -kastelukannu+sumutepulloa.


Tällaisella Scheurich Spraymanilla on hintaa 8,99 euroa. Olisi kiva kuulla käyttäjäkokemuksia moisesta kombosta.

No entä se selluliitti? Siihen ei kreemi tehonnut, kuten arvata saattaa. Mutta puutarhanhoito, se auttaa selluliittiinkin - sitä ei tarvitse murehtia, kun nauttii elämästään :)

2 kommenttia:

  1. Vuosia sitten säästin hiustenhoitoaineen pullon, koska se teki hyvin hienoa sumua... nykyäään sumuttelen sillä pullolla edelleen huonekuusen ja kylvökset : )
    Monikäyttöisiä nämä kosmetiikan pullot ja purtilot ; )

    VastaaPoista
  2. Totta, monikäyttöisiä ovat! Täytyykin katsella noita hiusaineita sillä silmällä :)

    VastaaPoista